2022-05-31 07:43:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A mai napon végre magadhoz ragadod a kezdeményezést

Napi horoszkóp május 31-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a mai napon a Merkúr és a Neptunusz fényszöge hat rád. Emiatt nagyon felerősödik a kreativitásod, és a pároddal szinte szavak nélkül is megértitek egymást. A megérzéseid segítenek, amikor gyors döntéseket kell hozni.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma feltűnik a színen egy régi ellenfeled, és te egyszerűen képtelen vagy úrrá lenni az érzelmeiden. Kilátástalan vitába lehetőleg ne keveredj, inkább próbáld meg elengedni a dolgot, azzal többre jutsz.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr-Neptunusz fényszöge miatt ma kövesd a megérzéseidet, mert azok csalhatatlanul mutatják az utat. Ha vannak művészi ambícióid, most abban is nagyot alkothatsz! Segítségedre lesz mindenben az intuíciód.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma érdekes felismeréseid lehetnek a Merkúr-Neptunusz fényszöge miatt. Rá kell ébredned, van egy olyan tehetséged, képességed, amit még nem ismertél fel, de ami ma valahogy megnyilvánul. Élj vele, hasznosítsd!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Új életre vágysz, másfajta egzisztenciára, megbecsülésre. Erre most esélyes lehetsz, de nem szabad elhanyagolnod a kapcsolataidat. Sokan bíznak benned, és tőlük nyugodtan kérhetsz tanácsot, segítséget.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nagyon sok a teendőd a mai napon is. Hamarosan több szabadidőd lesz, ez az, ami tarthatja benned a reményt az elkövetkező napokban. Igaz, ezért a kis szabadidőért most kettőzött erőfeszítéssel kell dolgoznod. Ne aggódj, mindennel készen leszel.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valaki a közvetlen környezetedben igen sokat bosszanthat téged. Hidd el, nem szántszándékkal tesz így, csak valahogy nagyon különböző az életritmusotok, felfogásotok. A megértés lehet az egyetlen út, ha nem akarod végleg elkerülni.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr-Neptunusz fényszöge miatt most a szokásosnál is erősebbek az ösztöneid, és jelzik, ha valami nem teljesen tiszta egy szituációval kapcsolatban. Figyelj erre, és halld meg a belső hang üzenetét!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bár általában nagyvonalú vagy másokkal, most különösen idegesít, ha a másik viszont nem az, és mindenbe beleköt… A párod akadékoskodása pedig egyenesen feldühít. Próbáld meg megőrizni a türelmedet!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Pletykák, intrikák középpontjában találhatod magad a mai napon a munkahelyeden, de ez nem szabad, hogy elkeserítsed. Csak annyit vegyél magára, amennyi valóban rád tartozik, de még ez esetben is védd meg az érdekeidet. Mindenkivel előfordul, hogy hibázik, főleg, ha dolgozik.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne okold a párodat olyasmiért, amiről egyáltalán nem is tehet. A megoldást most nem ezen a téren kell keresned, mert itt úgysem tudod megtalálni. Ha önmagaddal tisztába és rendbe jössz, akkor az maga után fogja vonni.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

A mai napon végre magadhoz ragadod a kezdeményezést: kezedbe veszed a dolgokat, hogy sorsodat megoldd. A változtatások már szinte égetőek, ha akarnád, sem halogathatnád tovább. A pénzügyeidet is érinteni fogja ez a váltás, de jó értelemben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: